Om os

Hos Café Dalkilden og Svanninge Sognegaard går vi op i mad med hele vores hjerte.

Café Dalkilden & Svanninge Sognegaard

Hos Café Dalkilden og Svanninge Sognegaard går vi op i mad med hele vores hjerte. Vi brænder for at lave god mad med friske råvarer, og vi går aldrig på kompromis med kvaliteten. Vi sørger altid for at give vores gæster en god oplevelse, både med flotte, hyggelige omgivelser og med dejlig mad.

Forpagterne bag Café Dalkilden og Svanninge Sognegaard er Nadia og Kim Gjersen. De har forpagtet caféen siden marts 2018 og forsamlingshuset siden marts 2020.

Over 20 år i køkkenbranchen

Kim har været i køkkenbranchen i over 20 år, hvor han både har været tjener og kok. Han har bl.a. været kok på Café Wessel og Brobyværk Kro samt tjener på Hotel Stella Maris.

Hos Café Dalkilden og Svanninge Sognegaard værdsætter vi god mad til rimelige priser, og vi lægger specielt vægt på gammeldags dansk mad. Vi laver mad både i og ud af huset, og vi er i stand til at give jer en skøn madoplevelse, hvad enten I vil nyde det i vores flotte lokaler med skøn natur lige ved siden af eller hjemme hos jer.

Du er altid velkommen til at ringe, hvis du ønsker mere information om vores retter og tilbud. Vi ser frem til at byde jer velkommen i caféen og forsamlingshuset.

Svanninge Sognegaard

Café Dalkilden i flotte, sneklædte omgivelser.

Svanninge Sognegaard

Svanninge Sognegaard

Fav